Friday, November 12, 2010

dani vs drypers

hah! hambek ko!.. ni tak tau la stok sampai berapa bulan ni.. 2 bulan ade kot..hehe.. papa dia beli kan kat member.. member dia tu keje kat kilang Drypers.., so dapat murahla.. mula2 order yang saiz M 84pcs tu.. tapi yang tu takde stock.. jadiknye amikla saiz M jugak tapi yang 14pcs. pastu pack kecik2 tu ada 12 pack.. 12 x 14 = 168pcs.. kalau nak ikutkan yang saiz M 84 tu dapat 2 pack besar..same je kan.. 84pcs x 2 pack = 168 pcs jugak..

tak perasan dani boleh menyusur sampai masuk bilik, dia tarik kotak drypers tu dan jadilah macam ni..hehe.. dani keluarkan dari kotak tu 2 pack je.. last2 aku punggahkan semua..haaa.. nak sangat main kan..hikhik...

oh ye, member enady jugak ade bagi 24pcs drypers yang drypants tu.. ala pampers yang macam seluar tu.. bestla guna drypants tu.. tapi agak mahal sikit... pakai yang biasa sudah..:)

seee.. tu tgk vontot dani tu.. saya pakai drypants! - kater dani..:)

haaa...tgk tang tangan dia tu.. dah boleh angkat sebelah tangan.. mak mertua aku cakap dani ni nanti agaknya terus duduk ni.. takde merangkak merangkak..huhu..

tang kaki..bersiap sedia untuk tonggeng tonggeng..hahaha..

dan tang dagu.. dia dah penatlah tu..hikhik..siap tongkat dagu kat pampers tu..hahaha..

ok, selamat bercutiiii...sabtu ahad..

♥ mama Muhammad Dani Emir ♥

4 comments:

emilia more said...

suka dani ! suka dani ! rindu dani ;)

Fadeadsy said...

haha, byknye diapers dani. dah ala-ala wat iklan drypers pulak.

p R i n c E S s _ N said...

hoho..ley masuk contest drypers ni klo ade..

[SEDAP SEKALI] said...

salam. boleh ke kalau saya nak beli jugak drypers from member husband awak tu? die jual kat public tak? bminat nak beli drypers in bulk... if boleh, mntak reply kat komen ni ye. tq. [orangeintrouble@gmail[dot]com)