Wednesday, November 24, 2010

Dani dress from Cyrusbabyshop

ari tu ade masuk Contest Beraya Bersama Si Manja kat CyrusBabyShop dan menang. Citer dah lama.. hehehe..

dan aku tak berkesempatan nak ke Shah Alam nun untuk tuntut hadiah from her. so, aku mintak dia poskan aje..

dah delivered on bape hari bulan ntah..sampai kat opis..

balik tu terus pakaikan kat dani..cuba try test..


abaikanla tilam kat belakang tu. aku basuh cadarnye. dan tak sempat nak sarung cadar yang lain. hehe.. aku pilih baju ni sebab cantik dan smart. tapi dani agak kecil untuk dipakaikan baju ini. sudah nye kita simpan n tunggu dani besar sket baru pakai..


second, baju jumper kaler oren ni. cantikk.. aku berkenan sebab kaler nye yg oren2 tu.. ceria je nampak.. dan agak besar jugak.. atenye saiz 6-12 months. dani baru 8 bulan. takpe, pakaikan aje.. kira ngam ngam la gitu...

ok, tadi gambar masa duduk kan, ni gambar full dari atas sampai bawah..:)

♥ mama Muhammad Dani Emir ♥

7 comments:

p R i n c E S s _ N said...

sgtt comel baju2 kt cyrusbabyshop tu...tggu hero aku kua..haruss terjah...

fieza a.k.a ibu azwar qaiszar said...

comel nye daniiii....hehee
nak2 pki baju tiger tu..huhu

JIVEBUMZ said...

cepat jer kan dani membesar..

Ayuraza said...

comeynyer dani..
bertuah badan..hehe
tp baju2 kat cyrusbbshop tu mmg meletop pn.. :P

CikPuanMiera said...

hoi.
dani da pandai duduk ke?
ke ko yang dudukkan die.
hehehe

Ana said...

N : harus weyhhh...:)

fiza : hahaa..a'ah cam baju tiger la.. anak cakap ngan dani, baju nyamuk..hikhik..

jivebumz : ye kak ila..mmg cepat..rase macam baru je bersalinkan dia..

ayuraza : tq ayu..azad pun comell..geram ngan azad..

cikpuanmiera : acctually dani dah boleh duduk tapi tak pandai nak imbang badan lagi. kalau aku dudukkan dia, tulang mmg dah kuat la..tapi kene pegang..hehe..sket lagi, pandai la tu kot... thanks na, baju2 kat kedai ko mmg maveles..tamnbah2 free kan..hahhaha

CikPuanMiera said...

hahaha.
part last tu yg xtahan.
muahahaha ampes ampes.
sile shopping lagi ye :D