Dani dress from Cyrusbabyshop

ari tu ade masuk Contest Beraya Bersama Si Manja kat CyrusBabyShop dan menang. Citer dah lama.. hehehe..

dan aku tak berkesempatan nak ke Shah Alam nun untuk tuntut hadiah from her. so, aku mintak dia poskan aje..

dah delivered on bape hari bulan ntah..sampai kat opis..

balik tu terus pakaikan kat dani..cuba try test..


abaikanla tilam kat belakang tu. aku basuh cadarnye. dan tak sempat nak sarung cadar yang lain. hehe.. aku pilih baju ni sebab cantik dan smart. tapi dani agak kecil untuk dipakaikan baju ini. sudah nye kita simpan n tunggu dani besar sket baru pakai..


second, baju jumper kaler oren ni. cantikk.. aku berkenan sebab kaler nye yg oren2 tu.. ceria je nampak.. dan agak besar jugak.. atenye saiz 6-12 months. dani baru 8 bulan. takpe, pakaikan aje.. kira ngam ngam la gitu...

ok, tadi gambar masa duduk kan, ni gambar full dari atas sampai bawah..:)

♥ mama Muhammad Dani Emir ♥
Post a Comment

Girl's Trip : Pulau Perhentian Part 1

Hai hai hai uolls... Lama sangatttt tertangguh entry ni... ahkak busy dik non. Busy macam-macam hal lah. Hari ni baru dapat bukak folde...