bos kesayanganku nak kawen

akhirnya, rahsia yang tersimpan dalam hatiku selama setahun lebih ni terungkai sudah.. sapa yang selalu follow kisah aku kat blog ni mesti dah kenal kan ngan bos kecik aku tu, ciksu..

tadi pagi, edaran kad kawen telah dibuat. memang menjadi suprise yang dirancang hampir setahun ini walaupun ada yang dah dapat menghidu perhubungan antara ciksu dan faizul.. oh ye, faizul ni seksyen sebelah je ngan seksyen aku..huhu..

nanti aku update gambar2 mase edaran dibuat.. ramai yang terkejut bila tgk nama pengantin.. unexpected..hahahha

jom layan kad kawen yang super duper cantek ni...bagi aku la..bagi korang aku tak tau lah..hehe..





♥ mama Muhammad Dani Emir ♥
Post a Comment

Done 1st Ramadhan

Selamat berpuasa uolls... Selesai dah 1 Ramadhan ye. Aku tahun ni amik yang waktu kerja yang masuk kul 8 pagi balik kul 4.30 p...