pencuri


wahai penduduk-penduduk Desa Pinggiran Putra(DPP), Sg. Merab, Kajang (alamat je Kajang, tapi DPP ni belakang PICC tu je..PICC kat Putrajaya eyh..buat yang tak tau..

semalam, hari Jumaat, ade kes kecurian berlaku kat rumah teres yang kat tepi highway tu. pencuri tu curik waktu tengahari ok! siap bawak lori lagi tu..ish ish.. teruk betul pencuri tu.

penduduk kat sini memang ramai yang suami isteri keluar bekerja. so, siang umah kosong kan.. memang dorang dah aim la tu..bahaya ni..

lepas ni, kalau nak tinggalkan rumah tu make sure pintu, grill dan pagar dikunci dan di solex.

ingat ya!..

note : kat sini memang ada jawatankuasa penduduk. tapi dorang jaga waktu malam..tak expect la pulak yang pncuri tu nak mencuri waktu siang..


♥ mama Muhammad Dani Emir ♥
Post a Comment

Selamat Hari Rayaaaaaa 2017

hai uollsss... Jangan suruh ai tukar tajuk ye. Sememangnyaaaaa betulllll niii adalahhh entryyyy Rayaaaa 2017777 kahkahkahkahkah. Weyhhh,...