Wednesday, September 29, 2010

thank auntie yana n uncle shah - dani

sabtu ari tu memang dah plan awal-awal, sahabat baik ku sewaktu di kampus dulu, nak datang beraya. actually dah lama dah pompuan ni nak datang ke rumah.. sebelum raya lagi.. tapi asyikla ade komitmen lain. bila aku free dia plak ade hal, bila dia free aku plak yang ada hal.. so, asik tertangguh-tangguh gitu kan..

jadi, sabtu ari tu barulah dua-dua free..itupun bila dia dah bukak buik sendiri barulah ada masa nak berjalan-jalan. kalau keje ngan Karangkraf dulu, masa banyak habis dengan buat work je.. itu kata dia la.. hehe.. betul tak yana? =p

kali ni seronok bila tengok peel terbaru dani. bila awek cun yang dukung dia.. mak aihhhh.. tengok tak berkedip.. bila Shah yang dukung pun, mata tu stil tertoleh toleh kat si yana.. hahaha.. dani dani.. kecik-kecik ko dah pandai ye.. mana ko blaja ni hah????

menu pada hari itu adalah nasi ayam. masing-masing malu nak tambah..cet! tak baik tau.. aku masak banyak tau untuk korang tu.. huhu.. lenkali datang umah aku kalau makan tak tambah, siap la..hehe..

asyik bersembang sebab lama tak jumpa, sampai terlupa nak snap gambar makanan..:)

lastly, terima kasih yana n shah coz sudi datang beraya ke teratak ku...dan juga duit raya dani.. tima kacih banyak-banyak..:)


♥ mama Muhammad Dani Emir ♥

2 comments:

YanDarwisy said...

Inilah kenikmatan beraya, dpt berjumpa kenalan jauh dekat.

:: p R i n c E s S _ N :: said...

oo...dani suke tgk pompuan cantik....hihi..da name lelaki yunk..