hangkut dani g opis

lena betul ko tido ye dani.. mentang-mentanglah dalam air cond..sedap la kan..

hari ni terpaksa hangkut dani dtg opis sebab BS nye ada appointment ngan doktor pakar pasal lutut dia..maybe half day aje. dalam kul 1-2 petang kang, aku hantar la dani balik umah BS dia.

nasib baiklah mood dani ok je pagi ni.. mandikan dia seawal 6.30 pagi. kalau tak sebab mandi awal-awal pagi ni, aku mandikan dia ngan air sejuk je.. tapi dah kena mandi awal ni, aku campurlah ngan air panas sket..takdelah dia menggigil sejuk kan..

sementara aku nak siapkan keje, nasib baikla ada makcik-makcik dani yang best ni.. tolong jagakan n main-main ngan dani. mama bolehla buat keje kan..tq semua.

akhir sekali, muka tuan tanah yang tak berapa nak siap. kelam kabut pagi tadi semua kena buat pagi-pagi kan..



p/s : ade orang cakap anak aku kecik. hurmm...takdela terasa hati cuma nak bagitau yang genetik sebelah suami aku memang jenis comel-comel ajer orang nye. kalau orang banjar cakap, haluiiii..:) ape-ape ajelah.., janji dani sihat kan dani...

♥ mama Muhammad Dani Emir ♥
Post a Comment

Girl's Trip : Pulau Perhentian Part 1

Hai hai hai uolls... Lama sangatttt tertangguh entry ni... ahkak busy dik non. Busy macam-macam hal lah. Hari ni baru dapat bukak folde...