Tuesday, July 27, 2010

same la


petang semalam, plan nak g minum2 je kat kedai area umah ni. sebab rase macam best je layan teh tarik panas-panas...santai-santai ngan enady n si kecik...

oh ye, enady tak keje semalam sebab tayar motor nye pancit kat highway. ate nye, kat Putrajaya ni manelah ade kedai motor kan... nasib baiklah ade kedai moto kat area kampung berdekatan dengan taman aku ni.. dah namenye kdai kampung kan, bukak nye pun kul 10.30 pagi ler...

ok, nak citer lain sebenarnye,

nak kuar rumah tu aku suhla enady benti jap..nak amik gambo dia ngan dani...baru tadi perasan, lorrrrr...same la pakai topi terbalik...

hahahhaha...

bapak borek anak rintik..hehe

ok dah, tu je!

peace!






♥ mama Muhammad Dani Emir ♥

2 comments:

nuyulaisy said...

suka tgok gmbr dani..so cute...

:: p R i n c E s S _ N :: said...

dani ank papa ke ank mama..?? hihihi...