Friday, July 2, 2010

persediaan utk PTK


Fes time amik PTK.

PTK tu Penilaian Tahap Kecekapan. Org Gomen tau la..;)

Neves lak rase.

Geng2 yg lain dah pnh amik bulan 3 ari tu, aku tak dapat nak amik time tu sebab tgh sarat mengandung. kang kalau baca buku kang, terberanak pulak..hihi..takdelah tu melampau la kan.

Geng2 yg lain dah tau la soklan dia macam mane. result pun dah tau. dan ramai dapat aras 3 je. dan dorang nk amik lagi sekali. termasukla sekali ngan aku yg tk pnh tau soklan nye cam ner ni.
blur jap kpala otak aku bila dorang citer buku itu buku ini. contoh soklan yg kuar.. huargghh.. pening pening.

PTK 16 Ogos ni.

Buku pun dah dipinjam dari library treasury. nanti nk g MPH nak g beli buku GO (general order = perintah am) ngan akta KWSP.

masalahnya sekarang, mampukah aku dan sempatkah aku nk habis kan pembacaan buku2 itu?

adeeiii...

insyallah, aku kena harus wajib baca buku2 itu kalau nak naik pangkat n gaji. tu yang payah keje gomen ni. nk naik pangkat kene exam dulu. dahla udah bertahun tinggalkan zaman exam2 ni.. bila keje, ade jugak exam2 ni..haduyaii..


♥ mama Muhammad Dani Emir ♥

2 comments:

aDieyZa said...

gud luck!!

zana lum setahun keje, so masih lmbt lg nak ambik PTK.. hehehe

honeysour's blog said...

tq zana...

nanti amik ye..:)