suke tgk dia tdo


part yang paling aku suke adalah mase dani tdo...selain aku bole buat keje macam bila dia tdo..haha..aku suke tgk muka tdo dia.hikhikhik..gerammm rase nk gigit pipi dia..( dah pnah buat, last2 aku yang nangis sebab tgk dia nangis, sori dani, mama geram ngan pipi mu yg gebu tu)

muka tdo yang suci je..alahai...

dani sekarang dah tau kot beza siang dan malam sebab bila malam lpas isya' tu aku dodoikan dia, gerenti dia akan tdo sampailah pagi esok nya..pagi esoknya tu bangun awal lak dia...kul 5 pagi ok..lpas feeding kan dia, lepak jap, pastu baru bersiap2 ape2 yg patut...kalau ok mood dia, dia akan main sorang2...tak pun sambung tdo balik..kalau tak ok, tu yang bersiap g keje tak sempat nk tempek bedak tu, tudung pun main selempang je..haha..

yang dani pulak, suke beno tdo atas bahu aku...kalau g jalan mane kalau tak bawak stroller la, mesti sekejap je dah terlentok atas bahu..hihi..sweettt..tapi takleh nk biasakan dia macam tu..kang manja terlebih plak kang..aku yg susah nanti..bila tdo je terus aku letak atas tilam dia..


dani tdo mengiring tu sebba cubaan dia utk meniarap..cuba cuba pastu dah penat tu yang tertdo tu..hehe..cuba lagi nanti ye sayang..

♥ mama Muhammad Dani Emir ♥
Post a Comment

Girl's Trip : Pulau Perhentian Part 1

Hai hai hai uolls... Lama sangatttt tertangguh entry ni... ahkak busy dik non. Busy macam-macam hal lah. Hari ni baru dapat bukak folde...