2 bulan sudah usianya


Muhammad Dani Emir bin Ahmad Zaidi sudah 2 bulan usianya..

rase macam sekejap je kan...rase baru semalam melahirkan dia...

perkembangan 2 bulan ni banyak jugak :

1. makin kuat menyusu..baby boy, memangla kan..:)

2. syukur alhamdulillah tak banyak ragam...cuma merengek2 nk susu je...

3. suka melentik2 kan badannye...cubaan utk meniarap...go dani go!

4. yg ni aku suke, dah pandai gelak...bila kita panggil nama dia, dia akan gelak..takdela gelak terbahak2, gelak2 manje gitu...

5. dah pandai membebel, means suka cakap sorang2,,bahasa dia la kan..ntah ape2 ntah..hehe

6. dah pandai mnjerit wooo...bila kita biar dia lama cakap sorang2 tu, lama2 dia boring ..hah, mase tula dia kuarkan suara emas dia tu..hikhik..

7. perkataan yang palig suke dia sebut, aqqqkekkk..hahaa..main hentam je spelling tu...sebut dgn qalqallah sekali ek..huhu

8. bila malam mesti tdo nyenyak sampai la pagi esok, tapi kul 5 pagi dah bangun..hehe

tu je kot buat mase sekarang ni...later aku apdet lagi...:)

ni gambar pagi tadi...dah kenyang minum susu, pastu main sorang2 pastu tertdooo...gud..tdo sendiri..hhehehe..

♥ mama Muhammad Dani Emir ♥
Post a Comment

Girl's Trip : Pulau Perhentian Part 1

Hai hai hai uolls... Lama sangatttt tertangguh entry ni... ahkak busy dik non. Busy macam-macam hal lah. Hari ni baru dapat bukak folde...