Tuesday, May 11, 2010

2 bulan sudah usianya


Muhammad Dani Emir bin Ahmad Zaidi sudah 2 bulan usianya..

rase macam sekejap je kan...rase baru semalam melahirkan dia...

perkembangan 2 bulan ni banyak jugak :

1. makin kuat menyusu..baby boy, memangla kan..:)

2. syukur alhamdulillah tak banyak ragam...cuma merengek2 nk susu je...

3. suka melentik2 kan badannye...cubaan utk meniarap...go dani go!

4. yg ni aku suke, dah pandai gelak...bila kita panggil nama dia, dia akan gelak..takdela gelak terbahak2, gelak2 manje gitu...

5. dah pandai membebel, means suka cakap sorang2,,bahasa dia la kan..ntah ape2 ntah..hehe

6. dah pandai mnjerit wooo...bila kita biar dia lama cakap sorang2 tu, lama2 dia boring ..hah, mase tula dia kuarkan suara emas dia tu..hikhik..

7. perkataan yang palig suke dia sebut, aqqqkekkk..hahaa..main hentam je spelling tu...sebut dgn qalqallah sekali ek..huhu

8. bila malam mesti tdo nyenyak sampai la pagi esok, tapi kul 5 pagi dah bangun..hehe

tu je kot buat mase sekarang ni...later aku apdet lagi...:)

ni gambar pagi tadi...dah kenyang minum susu, pastu main sorang2 pastu tertdooo...gud..tdo sendiri..hhehehe..

♥ mama Muhammad Dani Emir ♥

6 comments:

juelee said...

eh skang dani byk ikot muka yana la.. sekejap aje kan masa berlalu... dah 2 bulan hehehe.. jue plak tak sabar menghitung detik bb kuar... nnt leh la share info on pregnancy ngan kiter eh..

atty's said...

banyak dah perkembangan dani...jap je..kan ..tak lama lagi mesti dani pandai meniarap

Cik Anie said...

ensem la si Dani nie..cuteeeee

aduka said...

maken chumel..
dh nmpk sket iras2 ayahnya..
huhuhu..
=)

maiTuty said...

alololo geram lah tgk dani...
makin besar makin geram tgk...
cutee

widydib said...

bertambah hensem sudah dani skrg....hihi