Tuesday, April 13, 2010

SukmaOn9Shop 1st year GIVEAWAY

-
SukmaOn9Shop merupakan lama web yang menawarkan pelbagai jenis tudung terutama untuk penggemar tudung ala Ariani. Tudung2 yang dijual adalah merupakan buatan tangan asli yang dibuat oleh koleksi An-Nurul dengan 100% kualiti kain Original Lycra dan Tenda Thai Silk. Sebelum ini, koleksi tudung An-Nurul ini dikenali dengan nama Tudung Mahani tetapi jangan risau kerana kualitinya masih sama dgn yg dahulu..

-
SukmaOn9Shop juga sudah beroperasi selama setahun. Dan disebabkan itu, tuan punye kedai iaitu kak Sukmasary Suherman telah mengadakan satu contest kepada teman-teman blogger beliau dan juga kepada pelanggan sebagai menghargai sokongan mereka selama ini.

-
Syarat-syaratnya adalah :

just copy and paste from blog beliau..

- Kamu boleh bercerita apa saja mengenai SukmaOn9Shop dari segi produk, perkembangan @ apa saja tetapi jangan lari dari topik ya. Hehe.
- Berikan pendapat/ide/komen mengenai SukmaOn9Shop.
- Kamu juga perlu menjadi Fan di FACEBOOK (klik link)
- Letakkan banner SukmaOn9Shop di tepi blog anda. (copy paste banner)

Powered by  BannerFans.com

- Akhir sekali, letakkan link laman web terbaru di hujung entry www.sukmaon9shop.com.

-
Hadiahnya adalah...

- Pemenang akan dipilih secara Lucky Draw dan jika berjaya, hadiah2 yang akan kamu terima adalah spt berikut :

~~Hadiah pertama : 2 helai tudung An-Nurul
Printed Exclusive Terbaru bernilai RM90.
~~ Hadiah kedua : Sehelai tudung An-Nurul Printed
Exclusive Terbaru bernilai + An-Nurul Plain
bernilai RM70
~Hadiah ketiga : Sehelai tudung An-Nurul Plain
awning Thai Silk bernilai RM35.


-
Pendapat aku tentang SukmaOn9Shop..

Bagi aku, koleksi2 tudung yang dijual di
SukmaOn9Shop cantik2 belaka dan sesuai dipakai tidak kira wanita peringkat umur berapa. Di samping tu harga yang ditawarkan juga sangat menarik dan tidak terlalu mahal. Semua wanita boleh memilikinya dan pasti bergaya. Nak tau dgn lebih lanjut..sila KLIK SINI..

Jadi ape yang korang tgu lagi...jom la join contest ni..ramai2 kita meriahkan contest yang hebat ini...

Tarikh tutup adalah 12 May 2010...



♥ mama Muhammad Dani Emir ♥

2 comments:

Sukma SuKkma said...

Salam

Hi Liyana,

Terima kasih atas penyertaan kamu ya. Saya akan update senarai pemenang-pemenang selepas 12hb Mei 2010. Buat masa ini, teruskan dengan SukmaOn9Shop.com.Thanks :)


Regards,
Sukmasary Suherman
www.sukmaon9shop.com
thesandandfoam.blogspot.com

JIVEBUMZ said...

ok nana akak suke tudung tu..
nak join gak la hihi