Monday, April 12, 2010

‘Love is you and Me’ Contest

jgn marah aku ek..aku sedang gile contest sekarang ni...hehe=p
kali ni contest amat menarik... ‘Love is you and Me’ Contest

-
Contest ni bersempena dengan Wedding Anniversary pihak penganjur yang ke-2 kalinya yg jatuh pada 04.04.10 ni dan jugak sempena suaminya En. Anas a.k.a dak p pada 16.04.10 ini.

-
Cara-caranya ialah :

1. Follow and add blog Habibah & Anas in your blogroll. Done!
2. Letak banner Sabah Accessories kat sidebar korang. DONE!


3. Create a post dengan tajuk Love is you and me Contest. DONE!

4. In the entry, letak banner contest ‘Love is you and Me‘ and link the image to this entry; http://blog.beba-anas.com/contest/love-is-you-and-me-contest DONE!


5. Mention about Sabah Accessories and link it; http://sabahaccessories.com.

- Blog Habibah & Anas ini juga menjalankan perniagaan menjual aksesori daripada Sabah contohnya Gelang, Cincin, Keronsang yang menggunakan mutiara daripada Sabah...kepada sesiapa yang berminat dgn aksesori daripada Sabah ni silalah kunjungi http://sabahaccessories.com/. Pelbagai corak dan warna aksesori menanti anda di sana....
yang ni cantikkan? berkenan la...

6. Upload SATU sahaja gambar you and your significant others (husband ke tunang ke boyfriend ke scandal ke tak kesah lah.. :p) yang menunjukkan you’re a very loving couple gitu.. :D
dan aku pilih gambar ni...

7. Lastly, tinggalkan komen di entry contest berkenaan...DONE!

♥ mama Muhammad Dani Emir ♥

4 comments:

Shafie said...

wah..mcm2 contest sis masuk ye..
bgs tu..hehe..
semoga berjaya :)

beba said...

salam hanisour,

saya dah datang..hehe..
dah check semua and perfecto..semua ada.. :D

thanks for joining..
good luck..

p.s: ur blog ni simple tapi nampak kemas jek..suke lak tengok.. :D

Honeysour said...

shafie : hehe..tq...tgh takde keje ni...

beba :
salam..tq beba...=)

pRincESs_N said...

cantek pic ko wehh..