semakin mendebarkan hati!

: gambar hiasan :

berita yg sangat mengejutkan aku dan enady...

aku dipaksa bersalin pada 38 minggu atau 40 minggu!!!

duhai hati...tenanglah dikau...

kenape dipaksa bersalin?

aku disaspek kencing manisla uollss...

sekarang ni aku tgh berdebar2 tgu panggilan dari nurse klinik desa tmpat aku selalu check up tu...

nk konfem kan appoinment aku ngan doc O & G...

dan bila dah jumpa doc, doc yg akan decide tarikh bila harusnye aku bersalin..

note : nape rajin aku buat banyak entry hari ni...padahal aku mmg busy gile ari ni...

♥ honey ♥
Post a Comment

Girl's Trip : Pulau Perhentian Part 1

Hai hai hai uolls... Lama sangatttt tertangguh entry ni... ahkak busy dik non. Busy macam-macam hal lah. Hari ni baru dapat bukak folde...