I - Dilema - I

ari sabtu ni mmber2 opis menganjurkan picnic aka potluck ke Sg. Congkak...
plan asal mmg aku turut serta...
tapi last minute semalam, enady bagitau dia kena keje pulak on that saturday tu...
aduhaiii...
tak syok nye....
rugi pulak kalau tak pegi..huhu
dah tanya, kalau aku g sorang ok tak?
jawapan dia, mama kan dah sarat tu..larat ke nak picnic2 ni...papa takde, ape2 hal susahkan org nanti..
aku teruss buat muncunggg panjang
hahaha....

nk teruskan edisi pujuk memujuk hari ni...
harapan tinggi ni...
papaaaa...pls pls n plsss...

♥ honey ♥

3 comments:

♥ QaseH ♥ said...

HALOHALO.....

SWEET NER,,,,

HIKHIKHIKHIK

TP TOL GAK SIS,,,

SIS KAN DA SARAT TU....

mAr@ZiEy said...

Kalau sy kat tmpt akk...sy akan muncung itik la..tp kalau sy kat tmpt husband akk..mmg sy tak bg..agak2 camner tu..hehehe

CikPuanMiera said...

pujuk babe jgn xpujok.. hihi

Nasi Bamboo Sungai Klah

Lamaaaa dah mengidam Nasi Bamboo ni... Padahal kalau balik kampung Perak memang lalu kat sini. Tapi selalu tutup dah. Dia bukak pukul 10.30 ...