I - Dilema - I

ari sabtu ni mmber2 opis menganjurkan picnic aka potluck ke Sg. Congkak...
plan asal mmg aku turut serta...
tapi last minute semalam, enady bagitau dia kena keje pulak on that saturday tu...
aduhaiii...
tak syok nye....
rugi pulak kalau tak pegi..huhu
dah tanya, kalau aku g sorang ok tak?
jawapan dia, mama kan dah sarat tu..larat ke nak picnic2 ni...papa takde, ape2 hal susahkan org nanti..
aku teruss buat muncunggg panjang
hahaha....

nk teruskan edisi pujuk memujuk hari ni...
harapan tinggi ni...
papaaaa...pls pls n plsss...

♥ honey ♥
Post a Comment

Girl's Trip : Pulau Perhentian Part 1

Hai hai hai uolls... Lama sangatttt tertangguh entry ni... ahkak busy dik non. Busy macam-macam hal lah. Hari ni baru dapat bukak folde...