makan besar

gelak jap eyhhh...hahahhaa
kalau sape yg rajin follow blog n fb aku mesti dia kate..

" asyik makan je kat opis ko ni.."

hikhikhik...

pagi ni ade makan2 lagi...
sempena dgn bufday utk org2 yg lahir dari bulan julai - dec 09...
kira ni jamuan tertunggakla ni..
hehe

atas permintaan Datin Rozaina ( Timbalan Setiausaha Bahagian) kat tempat aku jugak...
dia nk sponsor makan2...
ape lagi kan...bila dah ade org offer...sauk ajela..hikhik
tima kasih Datin...
Datin kate, bukan tiap2 bulan pun, setahun 2 kali je...:)
semoga Datin akan terus sukses dalam semua hal...


♥ honey ♥
Post a Comment

Girl's Trip : Pulau Perhentian Part 1

Hai hai hai uolls... Lama sangatttt tertangguh entry ni... ahkak busy dik non. Busy macam-macam hal lah. Hari ni baru dapat bukak folde...