Foot Massager

dah 2 hari aku buat foot massager ni tiap2 malam pas isya'...
thanks to Cikin aka jiran depan umahku...
dia yg introduce kan bende alah ni...
so far, dah 2 hari buat kan..oklah, gatal2 tu dah kurang...
baru 2 hari dah kurang, kalau aku test seminggu, maybe akan bertambah baik..insyallah...
best bila kaki dimassage ni...lege rase...
sambil2 massage, tangan tetap ligat surf internet...hikhik

air tu adalah campuran dari air suam = air tapis bioaura + air panas
dan dicampur lagi dgn garam..
dia punye pedih usah cakaplah ek..
mmg teramatlah pedih..
hari first tu aku dapat bertahan selama 10 minit je...sebab pedih ya amat...
merenyam - renyam...
esoknye, ok sket la...dapat capai mase 15 minit tu..
oh ye, foot massage ni kena 15 minit je...

kalau ok, aku nk suh enady belikan la...
boleh tak pa? =p

♥ honey ♥
Post a Comment

Selamat Hari Rayaaaaaa 2017

hai uollsss... Jangan suruh ai tukar tajuk ye. Sememangnyaaaaa betulllll niii adalahhh entryyyy Rayaaaa 2017777 kahkahkahkahkah. Weyhhh,...