afiqah umairah

ari tu nurseri kat MOF ni ditutup sebab ade kes penyakit kuku kaki tangan dan mulut tu..
yg amat bahaya kpd anak2 kecil...
jadiknye, ari tu nurseri diarah tutup serta merta...
dah half the day dah..
ibunye si afiqah ni rase macam nk amik cuti pun rugi je kan..
lagipun Fiqah ni mmg dah biasa kat sini..
dan konfem ramai yg akan melayannye..
nasib baik fiqah ni behave budaknye...
tak bising la maknenye..hehe..

dah besa dah kan...
rasenye dari umur dia 4 bulan aku ade citer pasal Fiqah kat blog ni..
sekarang dah setahun 7 bulan...
huhu..lame tu...
dari dia nak merangkak, nak berjalan..sekarang dah pandai cakap sikit2...
tapi Bahasa German la ek..kate ibunye..hikhik

pandai dah buat muka cebik..hihihi..



tak lama lagi nk dapat adik dah si Fiqah ni..
jaga adik baik2 ye Fiqah...
besa nanti jadi anak yang baik pada ibu n ayah..
auntie sayang Fiqah banyak2...
muah muahhh..

♥ honey ♥
Post a Comment

Girl's Trip : Pulau Perhentian Part 1

Hai hai hai uolls... Lama sangatttt tertangguh entry ni... ahkak busy dik non. Busy macam-macam hal lah. Hari ni baru dapat bukak folde...