sunyi je

Ramai yang dah balik kampung ari ni...
pagi tadi enady hantar aku g keje...
jalan raya mmg lengang selengang nye kat Putrajaya ni..
opss...aku dihantar ye ari ni..
enady dah stat cuti ari ni..
kilang dia shut down dah...

dan aku...masih lagi bekerjaaaa...
sebab ape?
sebab aku dah takde cuti..uwaaaaaaa....
tapi takpe, aku takla meroyan sangat nak balik kampung...raya kat sini pun takpe..hikhik..
tapi aku meroyan nak balik kampung Perak...
uwaaaaaaaa...bukan tak nak balik..tapi faktor kewangan tak mngizinkan...
baby dah nak kuar dah ni, lagila kena banyak berjimat..
musim buah sekarang ni...
terbayang bayang..durian durian..duku duku...
huhu...nakk...
( demi kakaknye, adik aku ijai, dah janji nak bawak satu bakul moto tu nanti..hikhik..leh caya ke)
puas dah i belai2 n pujuk2 enady tau..
suh balik kampung i..tapi nan ado maknenye...
siap dah guling2 dah..hehe( tu tipu =p)

takpelah, redha ajelah...
nak lawan kang derhaka wooo...
ikut saje...
seb baik ibu aku tak kesah...
sebab anak2 dia yg lain balik..ijai ( baru bertolak pagi tadi), anep n kak yang..( anep, kamu kalo tak balik..siap ye)

so, ptg ni..sharp 4.30 ptg aku akan punch card n baliik kampungg...
Pahang ye... Jengka 17..

♥ honey ♥
Post a Comment

Girl's Trip : Pulau Perhentian Part 1

Hai hai hai uolls... Lama sangatttt tertangguh entry ni... ahkak busy dik non. Busy macam-macam hal lah. Hari ni baru dapat bukak folde...