soping barang dapur


aku kalau beli barang rumah mmg kebiasaannye aku kana terjah ke Mydin...
dulu suka g kat Mydin USJ...
tapi tempat itu sudah jauh wooo...
taklah jauh sangat tapi agakla..hehe..boleh je kalau nk pegi..
tapi aku mengira masa sekarang ini...
mmg jam 10 je aku dah flat...mase utk tdo...

hari khamis lepas, memandangkan barang2 rumah dah kering kontang...
sejak aku macam malas2 nk masak ni, tak amik port pun bawang habis, itu habis ini habis...
jadik bilanya mood masak aku sudah kembali...
harusla kena g beli barang2 tu semua kan..

sampai umah nk dekat2 kul 10 gitulah..
mata aku dah bagi hint2 dah suh masuk bilik..
hahahaha..buleh ke gitu...

dah kemas2 depan semua..dah tutup tv...
aku dgr kat dapur bunyi kelentung kelentang..
hahahha..rupanya enady tgh basuh pinggan...
waahhh, aku baru je cam malas2 je nk basuh, n esoklah aku basuh..
bukan banyak pun, kalau banyak mmg aku basuh malam tu jugak..kang berbau kan..
tapi enady sudah masak benar dgn perangai isterinye ini..hehe...
agaknye dia cakap mcm ni kot,

ape salahnye aku basuh..bukan banyak pun..

ke dia cakap macam ni..

mama ni malas la nak basuh pinggan...

hikhikhikhik..

ampon papa ampon..
love u.. cit..dan dan..=p


♥ honey ♥
Post a Comment

Girl's Trip : Pulau Perhentian Part 1

Hai hai hai uolls... Lama sangatttt tertangguh entry ni... ahkak busy dik non. Busy macam-macam hal lah. Hari ni baru dapat bukak folde...