bola sepak : Man U vs CSKA Moscow 1-0

nak kongsi dengan korang wahai peminat Manchester United...
walaupun aku tak berkesempatan nk tgk, tapi pagi2 lagi mase nk drive g keje bukak channel Hotfm...
kan ade berita kul 7 tu...
berdebar2 dgr result Liga juara2 semalam
nasib baik la menang walaupun menang tipis je 1-0..
lawan ngan CSKA Moscow - kelab dari Russia

clap clap clap for Man U...

ape sudah jadi dgn Liverpool???
kalah lagi...

ape2 pun ramai2 kita tgk Liverpool vs Man U ari ahad ni kul 9.00 malam ye..
channel bape aku tak sure...
mesti antara channel 811,812...astro ye..


♥ honey ♥
Post a Comment

Done 1st Ramadhan

Selamat berpuasa uolls... Selesai dah 1 Ramadhan ye. Aku tahun ni amik yang waktu kerja yang masuk kul 8 pagi balik kul 4.30 p...