juadah berbuka hari ahad


hehehe..aku tau entry basi..
lauk2 tu pun kalau ade lagi sampai hari ni..konpem basi jugak..aiihh..
tapi nak citer jugak...
last week hari sabtu ahad lepas,
aku n enady lepak umah sepupuku abg gee n kak shima kat puchong nun..
saje..lame tak lepak sana...
nak jumpa ijai jugak..rinduuu sama adikku itu...

tak sangka, ain n anas juga nak join berbuka...
mmg dah lama ain dok tanya bila nak buka sama2..hehe..
dorang nak datang putrajaya last week nak buka sama la..
tapi aku kan lepak kat Puchong..
jadi, dorang terus ke Puchong...
jom tgk menu2 ..
kot2 la korang leh buat juadah utk berbuka hari ni...
19 ramadhan dah kan...
: ayam percik ni ain yg beli kat bazar Banting katenye..:

ni kak shima masak...aku masak??hehe..ampun maap ye..
belum rela dgn ikhlas lagik..hehe..
ikan kembung goreng
yang ni yang amat menyelerakan aku...
sambal belacan yang dicampur dgn pelam muda..
gulp gulp..kan aku dah telan air liur ni..hehe...
kak shima yang buat...
dia kalau buat sambal tak kira la sambal ape, mmg superb...
ni dah biasa..murtabak ain beli..
kek batik yang tak pnh jadi2 bila aku yg buat...
ni ain beli...
serik dah aku nak buat...
tuan rumah ~ abg gee..abang sepupu..
enady n ijai...tgh lapo tgu nak berbuka..

ain n anas..pengantin baru sebulan...hehehe...

lupe kan...
gambar tuan tanah n kak shima nan ado..
huhu..mane pegi nye ek.....
taklah, sebenarnya rupa wajah kami sangatlah worstttt utk diambil gambar.,..hehe=p
Post a Comment

Girl's Trip : Pulau Perhentian Part 1

Hai hai hai uolls... Lama sangatttt tertangguh entry ni... ahkak busy dik non. Busy macam-macam hal lah. Hari ni baru dapat bukak folde...