dulu mase kecik2..sekarang..

hahahaha...
ni kes malam tadi la ni...
ijai dtang umah aku..
katernye nak nengok bola Man Utd lwn Besitaks(tak hengatla spell team ni)
enady tak balik lagi..
kna extend sampai kul 10.30 malam..
takpe seb baik ade geng...

ijai ternampak bungkusan bungan api tu dalam bilik sebelah...
bunga api tu aku yg beli...
jgn tanya kat mane..
sangat bahaya nak citer kat cni..hiks=p
terus dia kater nak main la 2 3 batang...
tu yg main tu...
aku berdua ngan dia je..
hehehe...
layannn...
opss..pakai flash tak nampak pulak api2 dr bunga api tu..

haaaa...baru nampak kan..
apela org cakap bila tgk 2 orang adik badik ni main bunga api malam tadi kan..
aku buat tak tau je...
bukan setakat 2 3 batang mainnye...
hehe..berbatang batang...

oh ye, pakai api lilin saje...hikhikhik
Post a Comment

Girl's Trip : Pulau Perhentian Part 1

Hai hai hai uolls... Lama sangatttt tertangguh entry ni... ahkak busy dik non. Busy macam-macam hal lah. Hari ni baru dapat bukak folde...