baju raya siap!!

hehehe..
meh aku nak jaja baju raya aku n eandy tahun ni...
penat aku nak pilih tudung...
kain ni kain baju batik...
kain yang dibeli untuk dibuat hantaran mase kawen ari tu
aku rase ni kain pasang yang paling mahal pnah aku beli..
RM 2++ wooo...tak masuk ngan upah tailor lagik..
hehehe...
macam yg aku war2kan hari tula...
baju raya aku 3 pasang tahun ni...
tapi yg paling aku excited nak pakai, baju kurung yang kaler pepel ni...
tak tau nape...

**************
malam sabtu hari tu, malam misi mencari baju melayu enady
kami terjah ke Mydin USJ
seperti yang dijangkakan...penuh sesak dgn orang2 yang nak buat persiapan berhari raya
tak boleh nak pilih2 n jalan2 tgk barang...
misi hanya satu, carik baju melayu kaler pepel..
sekali carik, sekali pandang n sekali fitting...
terus ngam hooo...
huhu..best best...

orang sangat la ramai, jadik nak masuk fitting room haruslah beratur panjang...
dgn adanya sikap yang malas nak menunggu,
aku ajak enady ke satu ceruk yang agak2 org tak ramai...
aku suh dia sarung kat ctu aje...
hahaha..berjaya akhirnya...
siap senyum2 suh aku amik gambo..hiks=p

dan ini lah warna paduan kami sekeluarga pada hari raya nanti...
oh ye, baju melayu yg belah kanan tu, baju ijai...
dia pun baru beli jugak, tapi dia beli kat chow kit nun...
Rm 70.00...
enady punye RM55.90..
hahaha..murah kan...
Post a Comment

Girl's Trip : Pulau Perhentian Part 1

Hai hai hai uolls... Lama sangatttt tertangguh entry ni... ahkak busy dik non. Busy macam-macam hal lah. Hari ni baru dapat bukak folde...