Sekitar Majlis Pertunangan Jivebumz

Hari Sabtu 08/08/09
memang nak pegi majlis ni...
pagi2 lagi aku dah ikut enady g keje...
hantar dia kat kilang n aku drive terus ke umah abg gee kat Puchong..
ade 3 mision ari tu...
1. teringin nak makan nasik lemak puchong...dekat ngan umah abg gee...sedappp...
gambo..aku luper nak amik...akibat pelahap ya amat...hikhik
2. nak g Celcom Center kat Seksyen 9 Shah Alam..nak buat simcard...yeay..aku guna no lame ye...013-339****
hanya RM5 je dapat yg baru
3. nak g umah jivebumz dia bertunang...

so...semua mision adalah tercapai..clap clap clap...
jom layan gambar2 kak ila aka jivebumz di hari bersejarah dia...
majlis diadakan di Lebuh Utara Ampang...
huhu..sangat scary masuk dalam ini kampung wooo...
tepi bukit...bila tengok bawah gaung..
aku baru tau ade perkampungan kat ampang ni...
ala dekat area2 bukit belacan tu...
kereta sentiasa banyak...jammed sesado...
sampai sesat larat...masuk kampung2 kat Tesco Ampang tu...
huisshhh..baru ku tahu ade banyak rumah ala2 kampung kat ctu...
pastu yang duduknya ramai org Indon...huhu...
bertolak dalam kul 3.00 petang...
akhirnya dalam kul 5.00 petang baru sampai plus jammed lagi...hikhikhik..
kak ila buat majlis ni kat rumah kakak sulung dia...
save budget pihak lelaki..hihihihi...
pihak lelaki dari kajang saje...
sampai je, kak ila tgh nak potong kek...
oh ye..kek ini kaler purple ye...
ntah knape masuk kamera aku ni kaler dia biru lak...
ape2 pun ..kek ini sangat sedap...inagt nak tapau..hahahah...




gaya candid dari jivebumz...hahaha,,mmg kenangan gamba ni...

hantaran dari pihak lelaki...
coklat..aku mintak satu..ekekeke...
baju sepersalinan untuk majlis akad nikah nanti...
kaler kelabu..cantik...
kotak cincin je...cincin nye dah kna pakai...
luper lak nak snap gambar cincin...
sirih junjung dia sangat sweet...napelah aku tak terpikir nak buat macam ni dulu..
rase nak putar je balik masa yang berlalu...
lihatlah pipi kami yang demokk itu...aku n kak shima..~ wife abg gee...
hantaran berbalas 5 dari pihak lelaki..
2 lelaki ini telah kekenyangan...jadik dorang lepak luar...
enady n abg gee..~ abg sepupuku..












dah...penat nak taip caption...
tengok ajelah gambarnye ek...
tata..

Post a Comment

Girl's Trip : Pulau Perhentian Part 1

Hai hai hai uolls... Lama sangatttt tertangguh entry ni... ahkak busy dik non. Busy macam-macam hal lah. Hari ni baru dapat bukak folde...