Kursus Slaid Persembahan

Hari Kedua...
hari ni belajar Photoshop sambung yang semalam...
n sekarang ni tgh belaja Microsoft Powerpoint yang version 2007...
kurang paham la aku...
sebab mata ni ngantuk lebeyy..hiks=pMakmal Komputer Tingkat 8
nampak tak aku??
kat ujung sekali tu...baju kaler oren..

aku kursus berdua sahaja dari seksyen aku...
aku n prettydyana..
rajin tol fasilitator tu nangkap gambo aku..
gambo ni aku amik kat website BPTM~ bhg Teknologi Maklumat
di mana setiap kursus yang ade, orang akan amik gambar n masuk dalam galeri...
website dorang tu buat masa ni, hanya untuk internal sahaja...
korang takleh nak surf..


Post a Comment

Girl's Trip : Pulau Perhentian Part 1

Hai hai hai uolls... Lama sangatttt tertangguh entry ni... ahkak busy dik non. Busy macam-macam hal lah. Hari ni baru dapat bukak folde...