dulu-dulu

aku jumpa gambar ni mase aku tdo umah aku ucu aku last weekend..
hehee..so sweet....
aku takde gambar ni kat album kat kampung...
tu yang aku nak tempek kat sini...
kenangan beb..
yg ade dalam gambar ni..
dari kiri :
ijai ( anak ke-2)
aku ( anak pertama )
kak yang ( anak ke-4 )
n anep..( anak ke-3 )

aku n anep..time raye tahun lepas..
dari kiri : ijai, enady, aku n kak yang...

note : kak yang n anep comey mase kecik2 sebab dorang putih melepak2 n rambut ade perang sket...

Post a Comment

Girl's Trip : Pulau Perhentian Part 1

Hai hai hai uolls... Lama sangatttt tertangguh entry ni... ahkak busy dik non. Busy macam-macam hal lah. Hari ni baru dapat bukak folde...