preparation utk kenduri tahlil

alkisahnye pada hari Jumaat malam tu..
aku bertolak ke umah ucu aku kat Port Klang...
ucu cakap hari ahad ade kenduri tahlil kat umah nenek..
kat Pandamaran...
nenek tu mak mertua ucu..
aku mmg dah rapat ngan family ucu dan keluarga mertuanya sejak kecik lagi...
setiap adik beradik belah ucu ali kna sediakan masakan...
kalau tak masak pon, kasik duit..
dan ucu ali kan mmg pakar masak...
family ucu masak daging kurma dan juga nasik beriani...
mmg marveles..
ni chef ali..hahahaha..
mmg terer masak...
ucu dulu buat catering n masak kat Kantin..
orang lain semua sibuk buat keje...
yg dorang ni lepak2 baca paper..
hehehe..ni pun same...dorang bangun lambat ahad tu...
org sibuk masak, dorang baru nak makan...

along kecik...sebok tolong2...

aku...
hikhikhik..
kerja ku dah beres time ni...

Post a Comment

Girl's Trip : Pulau Perhentian Part 1

Hai hai hai uolls... Lama sangatttt tertangguh entry ni... ahkak busy dik non. Busy macam-macam hal lah. Hari ni baru dapat bukak folde...