en.ady yg terkena april fool

hahahhaa..ade citer lawak di sebalik makan2 kat Putrajaya ni...
hari rabu..
dalam kul 6 ptg,
call en.ady tak dapat dapat...
saya dah macam lain je ni...
nak jadi hulk..huhu=p
sampai kul 7.30 mlm pun tak angkat2...

last2 saya tertdo dalam kul 8 mlm tu...
kul 8.15 ade call dr en.ady...
minta maaf banyak2 kate nye...
saya iyekan aje..sebab tgh mamai kan...=p
pastu baru dia cerita..
dlm kul 5.30 ptg tu dia g summit usj...
nak carik tiket wayang citer 2 fast n 2 furious 4...
hari rabu kan murah..ladies night...
konon2 nak suprise kan saye la tu...
sekali dah beratur punya panjang tu,
tiba kat kaunter..boleh tak org kat kaunter tu ckp..
"bang, citer 2 fast n 2 furious 4 tu 2 april la...esok.."
hahahahahahhaha....
saya bantai gelak je bila dia citer..
yelah ko bayangkan dah beratur punyer panjang Q nye
sekali esok plak...
hancur suprise dia..hehe..
then yg dia tak angkat phone tu sebab dia malu..
hahahahahha..lawaklah papa ni...
ish ish ish...
so, alang2 dia dah kuar tu,
terus dia kate nak jumpa saye...
kebetulan saye ade bawak lebih banyak nasi beriani mase jamuan tghari tu...
saya ajak makan kat dataran je..
berkelah kiranye...
tak sangka en.ady boleh terkena april fool yg real punye...
hahahahaha
sambil bawak ijai jalan2...
tgk gambar atas tu...
awek dia tinggalkan dia...
kesian dia...
ijai tu dahla jenis yg bukan lelaki yang berpoye-poye..
jenis yg pendiam...
susah nk tgk dia gelak...
kalau dia dah gelak tu, mmg best je rase...
sampai hati poms tu tinggalkan dia..
yelah , jauh kot...
takpe jai, carik je duit dulu..kumpul banyak2...
itulah kisah pada hari rabu...
semalam, takde ape citer sebab busy melanda...
hari ni baru free sket...
sebab bos g kursus kat PD..

Post a Comment

Girl's Trip : Pulau Perhentian Part 1

Hai hai hai uolls... Lama sangatttt tertangguh entry ni... ahkak busy dik non. Busy macam-macam hal lah. Hari ni baru dapat bukak folde...