Skip to main content

udah udah la tu weiii

sori kalau bahasa agak kasar...

aku bengang betulla ...
tak habis2 lagi orang dok cakap2 pasal Man U ngan Liverpool sabtu lepas..
udah udahla tu kome oiii...
kitorang yang die hard fan Man U pon dah boleh terima kekalahan ni...
yang korang plak sebok2 ngan tak habis2 citer pasal tu knape...
relax la beb...
adat game la menang kalah..
ooo..mgkin korang lega Man U kalah kan..
tu menunjukkan yang Man U susah untuk dikalahkan...
betul tak geng2 Man U...
Kalau player yg profesional kan...
dia takkan sanggup pakat kan ngan team lain utk jatuhkan Man U..
sah sah nampak semua tu untuk kepentingan Team dia sendiri..
konon2 kalau dapat kalhkan Man U...
Team dia akan naik...
abes tu..team lain...???
takkan korang putih mate je dek non woiii....
bagi je jalan mudah utk team tu jadi juara liga ye,..
ish ish..korang ni...
tak betul tu...takkan nak makan sorang kan..

:wink::wink:

note : ketidakpuashatian seorang die hard Fan Man U

updated!!
mesti korang ingat saya hangen kan...
saya taklah emo sangat kan..
tapi org2 yang dengki tu...
ape la...
game dah habis pon...
uishh...lihat saja Sabtu ni Man U lawan ngan Fulham ok...
dah dah...
saya harap orang yg dok kecoh2 sampai hari ni tu...
udah udahla te weiii...=p

ceera, aku bukan cakap ko tau...
walaupun ko minat kat torress tu...
aku takde hal pun...
tarak hal punya...
macam biasa la..
lalat kan...
dengki mendengki tu mmg lumrah dia..hikhikhik
6 comments

Popular posts from this blog

Tips hapuskan ulat gonggok

Salam alaik,

Saudara Abdul Aziz dari Kelantan bertanya bagaimana cara nak kurangkan populasi Ulat Gonggok di rumahnya. Saya rasa mungkin ada sarangnya di tanah berdekatan.

Biar kita kenal dulu makhluk alam yang bernama Ulat Gonggok:
1. Umur Nyawa : 5 tahun ( kalau cukup makan )
2. Jumlah sekali bertelur : 200 hingga 300 butir
3. Banyaknya kaki : dalam 400
4. Bahaya tak : tak berbahaya kecuali kepada yang ada alergi
5. Kumpulan Kehidupan : arthropoda anak beranak ketam ( bukan serangga )
6. Tempat ia paling minat buat sarang : TEMPAT LEMBAB
7. Makanan Utama : DAUN-DAUN dan DAHAN-DAHAN reput
8. Kenapa ia masuk rumah : CARI TEMPAT BERTEDUH jika hujan lebat sangat
9. Boleh ke bersarang kat rumah : Selagi ada makanan dan kelembapan seperti di belakang almari, lubang-lubang tepi sinki dapur, tempat longgokan kertas atau pakaian yang lembab.

Bila kita kenal Ulat Gonggok, kita dah boleh kurangkan jumlahnya:

1. Dalam rumah :
>> cari tempat lembab dan punca lembab. Kalau sebabnya air menitis dari paip…

Tanda-tanda nak bersalin

sumber dari : here

Apakah tanda-tanda hampir bersalin? Tanda-tanda bersalin berbeza bagi kebanyakan wanita.

Bayi turun ke bawah

Perut menjadi ringan sekitar dua minggu sebelum kelahiran kerana kepala bayi sudah pun 'turun' ke dalam kawasan rangka tulang pelvis. Anda mungkin terasa:
sakit di bahagian kelangkang kerana bayi menekan.kerap membuang air kecil semasa ini kerana bayi menekan pundi kencingsakit perut, memulaskerap buang air besarkerap terkentut

Keluar lendir pekat atau keluar darah bercampur lendirLendir pekat seperti gam lekang dari laluan pintu rahim apabila pintu rahim mula menipis.Lendir bercampur darah pula keluar apabila pintu rahim mula membuka. Boleh berlaku beberapa jam atau beberapa hari sebelum bersalin. Segera ke hospital.Sakit belakang
Bayi beralih dan menekan tulang belakang anda.
Untuk mengurangkan sakit belakang anda, posisikan diri anda seperti merangkak (tapi jangan merangkak ke depan!), dan angkat atau tinggikan badan anda ke atas, tunggu kiraan 5 dan re…

Panduan Nak Daftar Anak Ke Tadika MAIWP

MAIWP - Majlis Agama Islam Wilayah Persekutuan
Tadika ni agak famous jugak di kawasan Putrajaya. Selain daripada silibus nya yang islamik, transit sampai petang, yuran bulanannya yang agak mampu bayar jugak menjadi pilihan bagi golongan pertengahan di Putrajaya ni. Yuran murah tu bonus.. :)
Ingat lagi tahun lepas mencarik dan pening nak buat pilihan nak sekolahkan Dani ni. Akhirnya sekolah ni menjadi pilihan bagi aku n husband. Dah isi borang bagai tapi lupa nak hantar. Nama Dani tercicir. Frust menonggeng aku. Then decide nak hantar dia ke sekolah tadika KEMAS kat Ayer Hitam. Dah register bagai. Tengah beli baju sekolah kat Serdang, dapat whatsapp yang Dani dapat sekolah kat Tadika Al-Hidayah MAIWP kat Presint 9.
Alhamdulillah... Sadis kalau diingat2 balik... :) 
Ada aku kisahkan dalam blog ni dulu... http://honeysour00.blogspot.com/2015/01/tadika-islam-maiwp-al-hidayah-presint-9.html
Tahun depan Dani 6 tahun, aku nak continue je dia sekolah kat situ. Habiskan segala-gala yang dia d…