udah udah la tu weiii

sori kalau bahasa agak kasar...

aku bengang betulla ...
tak habis2 lagi orang dok cakap2 pasal Man U ngan Liverpool sabtu lepas..
udah udahla tu kome oiii...
kitorang yang die hard fan Man U pon dah boleh terima kekalahan ni...
yang korang plak sebok2 ngan tak habis2 citer pasal tu knape...
relax la beb...
adat game la menang kalah..
ooo..mgkin korang lega Man U kalah kan..
tu menunjukkan yang Man U susah untuk dikalahkan...
betul tak geng2 Man U...
Kalau player yg profesional kan...
dia takkan sanggup pakat kan ngan team lain utk jatuhkan Man U..
sah sah nampak semua tu untuk kepentingan Team dia sendiri..
konon2 kalau dapat kalhkan Man U...
Team dia akan naik...
abes tu..team lain...???
takkan korang putih mate je dek non woiii....
bagi je jalan mudah utk team tu jadi juara liga ye,..
ish ish..korang ni...
tak betul tu...takkan nak makan sorang kan..

:wink::wink:

note : ketidakpuashatian seorang die hard Fan Man U

updated!!
mesti korang ingat saya hangen kan...
saya taklah emo sangat kan..
tapi org2 yang dengki tu...
ape la...
game dah habis pon...
uishh...lihat saja Sabtu ni Man U lawan ngan Fulham ok...
dah dah...
saya harap orang yg dok kecoh2 sampai hari ni tu...
udah udahla te weiii...=p

ceera, aku bukan cakap ko tau...
walaupun ko minat kat torress tu...
aku takde hal pun...
tarak hal punya...
macam biasa la..
lalat kan...
dengki mendengki tu mmg lumrah dia..hikhikhik
Post a Comment

Girl's Trip : Pulau Perhentian Part 1

Hai hai hai uolls... Lama sangatttt tertangguh entry ni... ahkak busy dik non. Busy macam-macam hal lah. Hari ni baru dapat bukak folde...