semangat sungguh

oh ye, kad kawen ku sudah siap dicetak...
tapi tu untuk orang2 kampung la...
utk orang2 kampung saya n en.ady hanya mahu print out atas kertas A4 biasa saje...
tapi kaler2 la...

semalam dpt msg dari en.ady...
suh dtg puchong...
maksudnye tu suh tdo umah sepupu saya la..
abg gee n isterinye, kak shima..
rupanya suh dtang tolong lipat kad kawen tu..hehe...
en.ady print kat kedai kawan dia...
dah save kos dah sebab kitorang hanya kuar duit utk beli paper..
kawan dia tu, alahai name tak ingat lak...
cakap suh blanje makan je...
hehehe..untung gtu kan...
untuk yang VIP plak...
VIP means kawan2, sedara mara dan yang sewaktu dengannye..
saya akan beli paper yang keras sket..

mmm..saya tak tempah ye..yang cantik2 tu...
saya buat sendiri je semua..
so, korang...kasik alamat, nanti saya pos ok..
semalam en.ady hanya print 700 pcs...
itu utk 2-2 belah la..
tapi separuh je siap sebab masing2 dah ngantuk...
lpas lipat kad kawen tu bukannya tdo terus...
en.ady suh saya listkan name kengkawan dia pulak...
udahla tu papa, ngantuk ni..uwaa...
esok2 plak buat...
so, ari ni sambung lipat2 lagi..
note : hari ni jumaat, rehat kang nak g carik kertas keras kat bangi...
Post a Comment

Selamat Hari Rayaaaaaa 2017

hai uollsss... Jangan suruh ai tukar tajuk ye. Sememangnyaaaaa betulllll niii adalahhh entryyyy Rayaaaa 2017777 kahkahkahkahkah. Weyhhh,...