si pinky

meh nak tayang si pinky ni...
oppsss...saya bukan berlagak yer uols...
saya nak uols jadi judge bape lame saya tahan pakai hp ni..
huhu...
pade sape yang tau hp saya yang lama mane menghilang nye...
korang diam2 sudah...hahahah...saya dah serik nak pakai hp mahal2...
jadik en.ady belikan saya yang murah2 saje...
mmg dia ade offer nak hp baru or second...
so, saya rase utk org mcm saya yang sangat tak alert ngan harta bnda ni,
saya pilih yang second aje...
malas la nak beli yg baru...
hikhikhikhp ni..saya sangat teruja dengan screen depan dia tu...
ingat kan takde bende...
rupanya ade buble2 pastu dia kuar watch tu...
waaa.....
oh ye, hp ni hp sony ericson model Z610i..
siap ade 3g,
harga second RM 300..
beli kat plaza alam sentral...
dapat memory card 1 gb, charger, earphone, cd...
Post a Comment

Girl's Trip : Pulau Perhentian Part 1

Hai hai hai uolls... Lama sangatttt tertangguh entry ni... ahkak busy dik non. Busy macam-macam hal lah. Hari ni baru dapat bukak folde...