runsing

hati aku runsing la..
mengenangkan adik lelaki ku yang telah di suspek denggi..
adooyaiii....
actually dia demam dah lama...
since mase aku balik kampung minggu lpas...
dah g klink makan ubat pon tak baik2...
elok sehari pastu esok nya demam panas balik...
ingatkan demam biasa...
malam tadi dia g klink nak mintak mc ari ni sebab tak larat lagi kan...
pastu doktor suh check darah pagi ni...
dan resultnya adalah,
sah adik aku aka ijai dijangkiti virus denggi...
apelagi masuk wad la tu...
nasib baik la proton ade peruntukan untuk setiap staff RM4000.00 setahun...
so, ijai masuk hospital private la...
ala poliklink salam, seksyen 19 shah alam...
poliklinik yg sama abg gee n kak shima masuk dulu...
abg gee sekarg pun still follow up rawatan fisioteraphy kat ctu coz tulang belakang dia...

aku dok risau ni bukan ape,
nak kuar g tgk dia mmg tak boleh la hari ni...
busy sangat...
kna setlekan keje sebab esok sampai la 2 minggu seterusnya...
aku ade kursus induksi umum kat INTAN kampus cawanganWilayah Tengah...
kat Petaling jaya nun...
dah la kna berulang...
nak mengharung jammed tu...adddoooooooooooiiiiiiiiiiii...
poning acik tau...

ptg kang la balik keje baru g tgk dia...
nasib baik en.ady keje dekat ngan poliklinik tu,
so, dia boleh handle mane2 yang patut...
fuhhh..lega...
Post a Comment

Girl's Trip : Pulau Perhentian Part 1

Hai hai hai uolls... Lama sangatttt tertangguh entry ni... ahkak busy dik non. Busy macam-macam hal lah. Hari ni baru dapat bukak folde...