waa...kezutan...

tengahari tadi,...
mase tgh makan..
tetiba ade orang bagi salam...
aikkk..abg gee dah balik....
oh ye...abg gee aka sepupu saya hari khamis ari tu masuk hospital
sebab sakit kepala...
rupe2nye darah tinggi ngan sakit tulang belakang...
mmg dia ade call pagi tadi, yang dia kuar ari ni...
tapi tak sure kul bape...
tetiba dah tercongok dpan pintu...
terkejut la saya...
lagi tambah terkejut, abg gee balik bawak neeeeeeee....kak ila aka jivebumz...
wwaaa..dah lama tak jumpa kak ila....
kak ila datg mmg langkah kanan...
mase tu kan saya tgh makan...
kak ila siap makan2 kat umah saya...
dahla lauk ntah ape2 je...sup telor + ikan masin sambal + sambal belacan...
pas makan lepak2 sambil layan wifi freeeee..*suke***
tu org yg pakai baju itam tu yang baru kuar spital...
kak shima pon layan wifi..
laju tau network dia..tak caya tanya kak ila...
kan kak ila kan..hiks :p
ady tgh main PS2...
ijai dok layan bakal abg ipar dia main...
oppsss...sila abaikan rumah yang bersepah2 tu ek...
dalam sejam jugakla kak ila lepak umah abg gee ni...
pastu saya follow kak ila utk tunjuk jalan balik....
tadi abg gee yang tunjuk jalan kat kak ila..
jalan nak g umah abg gee..
sambil2 tu leh naik cik bibah kak ila ni...
maklumlah keta baru..hihi...
kak ila bersama cik bibah nye...


cik bibah yang blacky...

p/s :sekarang ni saya tgh lpak2 depan tv...
sambil apdet blog...
abg gee, kak shima n abg chik dorang g mydin usj g carik beg sekolah anak dia...
ijai layan youtube, ady layan mata jap~tdola...sebab tgh malam kang ade bola beb...
man u lawan chelsea...
pertarungan sengit tu...
Post a Comment

Girl's Trip : Pulau Perhentian Part 1

Hai hai hai uolls... Lama sangatttt tertangguh entry ni... ahkak busy dik non. Busy macam-macam hal lah. Hari ni baru dapat bukak folde...