Skip to main content

Ne-Yo ~ mad

saya sudah jatuh cinta dgn ini lagu...


She's starin' at me
I'm sitting wondering what's she thinking
Nobody's talking, cause talking just turns into screaming
And now it's I'm yelling over her, she's yelling over me
All that, that means is neither of us listening
And what's even worse
We don't even remember why we're fighting
So both of us are mad for...

Nothing, (fighting for)
Nothing, (crying for)
Nothing, whoa
But we won't let it go for
Nothing, (no, not for)
Nothing, this should be
Nothing to a love like we got

Oh baby, I know sometimes it's gonna rain
But baby, can we make up now?
Cause I can't sleep through the pain
Girl I don't want to go to bed mad at you
And I dont want you to go to bed mad at me
No I don't want to go to bed mad at you
And I don't want you to go to bed mad at me
Oh no, no...

And it gets me upset, girl when you're constantly accusing
Asking questions like you already know...
Been fighting this war
Baby when both of us are losing
This aint the way love is suppose to go
What evern happen to working it out?
We've falling into this place
Where you ain't backing down
And I ain't backing down
So what the hell do we do now?
It's all for...

Nothing, (fighting for)
Nothing, (crying for)
Nothing, whoa
But we won't let it go for
Nothing, (no, not for)
Nothing, this should be
Nothing to a love like we got

Oh baby, I know sometimes it's gonna rain
But baby, can we make up now?
Cause I can't sleep through the pain
Girl I don't want to go to bed mad at you
And I dont want you to go to bed mad at me
No I don't want to go to bed mad at you
And I don't want you to go to bed mad at me
Oh no, no...

Oh baby this love ain't going perfect
And just how good it's going to be
We can fuse it, we can fight
As long as everything is all right between us
Before we go to sleep
Baby we're going to be...

Nothing, (fighting for)
Nothing, (crying for)
Nothing, whoa
But we won't let it go for
Nothing, (no, not for)
Nothing, this should be
Nothing to a love like we got

Oh baby, I know sometimes it's gonna rain
But baby, can we make up now?
Cause I can't sleep through the pain
Girl I don't want to go to bed mad at you
And I dont want you to go to bed mad at me
No I don't want to go to bed mad at you
And I don't want you to go to bed mad at me
Oh no, no...
1 comment

Popular posts from this blog

Tips hapuskan ulat gonggok

Salam alaik,

Saudara Abdul Aziz dari Kelantan bertanya bagaimana cara nak kurangkan populasi Ulat Gonggok di rumahnya. Saya rasa mungkin ada sarangnya di tanah berdekatan.

Biar kita kenal dulu makhluk alam yang bernama Ulat Gonggok:
1. Umur Nyawa : 5 tahun ( kalau cukup makan )
2. Jumlah sekali bertelur : 200 hingga 300 butir
3. Banyaknya kaki : dalam 400
4. Bahaya tak : tak berbahaya kecuali kepada yang ada alergi
5. Kumpulan Kehidupan : arthropoda anak beranak ketam ( bukan serangga )
6. Tempat ia paling minat buat sarang : TEMPAT LEMBAB
7. Makanan Utama : DAUN-DAUN dan DAHAN-DAHAN reput
8. Kenapa ia masuk rumah : CARI TEMPAT BERTEDUH jika hujan lebat sangat
9. Boleh ke bersarang kat rumah : Selagi ada makanan dan kelembapan seperti di belakang almari, lubang-lubang tepi sinki dapur, tempat longgokan kertas atau pakaian yang lembab.

Bila kita kenal Ulat Gonggok, kita dah boleh kurangkan jumlahnya:

1. Dalam rumah :
>> cari tempat lembab dan punca lembab. Kalau sebabnya air menitis dari paip…

Tanda-tanda nak bersalin

sumber dari : here

Apakah tanda-tanda hampir bersalin? Tanda-tanda bersalin berbeza bagi kebanyakan wanita.

Bayi turun ke bawah

Perut menjadi ringan sekitar dua minggu sebelum kelahiran kerana kepala bayi sudah pun 'turun' ke dalam kawasan rangka tulang pelvis. Anda mungkin terasa:
sakit di bahagian kelangkang kerana bayi menekan.kerap membuang air kecil semasa ini kerana bayi menekan pundi kencingsakit perut, memulaskerap buang air besarkerap terkentut

Keluar lendir pekat atau keluar darah bercampur lendirLendir pekat seperti gam lekang dari laluan pintu rahim apabila pintu rahim mula menipis.Lendir bercampur darah pula keluar apabila pintu rahim mula membuka. Boleh berlaku beberapa jam atau beberapa hari sebelum bersalin. Segera ke hospital.Sakit belakang
Bayi beralih dan menekan tulang belakang anda.
Untuk mengurangkan sakit belakang anda, posisikan diri anda seperti merangkak (tapi jangan merangkak ke depan!), dan angkat atau tinggikan badan anda ke atas, tunggu kiraan 5 dan re…

Panduan Nak Daftar Anak Ke Tadika MAIWP

MAIWP - Majlis Agama Islam Wilayah Persekutuan
Tadika ni agak famous jugak di kawasan Putrajaya. Selain daripada silibus nya yang islamik, transit sampai petang, yuran bulanannya yang agak mampu bayar jugak menjadi pilihan bagi golongan pertengahan di Putrajaya ni. Yuran murah tu bonus.. :)
Ingat lagi tahun lepas mencarik dan pening nak buat pilihan nak sekolahkan Dani ni. Akhirnya sekolah ni menjadi pilihan bagi aku n husband. Dah isi borang bagai tapi lupa nak hantar. Nama Dani tercicir. Frust menonggeng aku. Then decide nak hantar dia ke sekolah tadika KEMAS kat Ayer Hitam. Dah register bagai. Tengah beli baju sekolah kat Serdang, dapat whatsapp yang Dani dapat sekolah kat Tadika Al-Hidayah MAIWP kat Presint 9.
Alhamdulillah... Sadis kalau diingat2 balik... :) 
Ada aku kisahkan dalam blog ni dulu... http://honeysour00.blogspot.com/2015/01/tadika-islam-maiwp-al-hidayah-presint-9.html
Tahun depan Dani 6 tahun, aku nak continue je dia sekolah kat situ. Habiskan segala-gala yang dia d…