katakku yang cute

"Emy, ko tgk...aku tak dapat carik katak ko...
aku dapat katak yang lain...
hahahhaa"
hikhikhik..katakku yang comel...
didy ~ ntah nape saya dah start panggil dia didy plak...hiks=p
katak tu didy yang bagi...
sebab kes nak pujuk saya la..
dah janji ngan saya nak g giant putra heights tu, alih2 dia g ngan abg gee n kak shima plak...
dia cakap saya lambat, tau2 ajelah balik keje kul 6++ ni,
ofkos la jammed kat tol USJ tu...
sebnarnya saya tak kesah ape pun...
tapi dia ingat saya merajuk...
tu yg dia belikan katak tu...walaupun kecik, tapi saya sangat sukaaaaa....
comel je....pandai didy pilih...cakkk!!..
abaikan saya yg sungguh serabai itu...
thanks papa aka didy...
Post a Comment

Girl's Trip : Pulau Perhentian Part 1

Hai hai hai uolls... Lama sangatttt tertangguh entry ni... ahkak busy dik non. Busy macam-macam hal lah. Hari ni baru dapat bukak folde...