jamuan meraikan

hari : Khamis
Tarikh : 22 Januari 2009
Masa : 12.15 tghari
Tempat : Ruang Legar Seksyen Wang Awam
Acara : Meraikan hari lahir warga Seksyen Wang Awam,
Bertukar ke tempat baru,
Orang baru di Seksyen Wang Awam dan
staff yang melangsungkan perkahwinan..
antara bulan sept 08 sehingga dec 08
macam biasa...
kat opis ni kalau bab2 design kad n tangkap gambo..
tugas tu otomatik secara rela atau tak rela akan jatuh kat saya..
huhu..takpe, saya mmg suke keje2 grafik ni...=p
hadiah utk orang yang baru kawen...
hadiah utk orang yang bertukar ke tempat baru...

hadiah bufday utk staf pompuan
dari kiri : nor, rozi, saya n kak irni aka ibuafiqah
dorang ni kan...lelaki2 kat seksyen Wang Awam ni...
bila pakai baju batik..alahai..nampak no tuanye...
padahal dorang ni muda lagi...
ecah ~ PA ketua Seksyen n iza ~ PA timbalan ketua bahagian
Post a Comment

Girl's Trip : Pulau Perhentian Part 1

Hai hai hai uolls... Lama sangatttt tertangguh entry ni... ahkak busy dik non. Busy macam-macam hal lah. Hari ni baru dapat bukak folde...