ali sungguh emo!!!!!

ape yang boleh saya cakap...
dia selalu emo tak bertempat!!!!
argggggggggggghhhhhhh..tenssen aku org macm ni...
masalah nye aku tak cakap ngan dia pon...
aku ckp ngan org lain...
uuuuuuwwwwaaaaaa..
salah aku ke...
bende kecik je mamat oooooooiiiiiiii...
ko kalau nak emo2 g balik umah la...
ko ape hal!!!!
nak carik gaduh ngan aku ke????

p/s : sori la uols...
saya geram ni...
benda kecik je..
nak tau ape...
hehhe...saya bukak la web EPL ~ English Premier League tu...
nak tgk2 pas ni Man U lawan ape...
sekali dah bosan bace2 kat web site tu...
saya sembang la ngan ali (bukan nama sebnar)
cakap kat ali...
saya : ali, dalm banyak2 batch pasukan bola ni, yang paling menyerlah sekali man u kan...
yg lain tu macam biasa je...mm..chelsea kaler Biru...liverpool pun kaler tak cantik...
ali : eh ade..arsenal tu..
saya : a'ah ek...

haaa..mase ni la tetiba org tu menyampuk....
huh!! sempatlah bertekak sekejap...
yelah saya cakap..
aku cakap ngan kau ke...
dia terus nak mengamuk2 cakap saya baru nak sokong man u lah ape la...
eh tolong eh....macam la ko tu dah lama hidup sangat...
ingat perfectoooo la sangat...
blah la ko...

kan saya dah emo lagi...
tenanglah wahai hati....
ish ish...

korang pun tau kan batch Man U kaler ape..merah ngan kuning kan..
ofkos la terang dan garang kan...
kalau tgk dalam web tu korang mesti ternampak batch Man U dulu kan...hiks :p

saya tau knape dia emo...
sebab Man U kalahkan Chelsea 3-0...
hahahahahahahahahahha... jom gelak guling2...
ooo..patutla ...ko emo!!!
huhu...

Post a Comment

Girl's Trip : Pulau Perhentian Part 1

Hai hai hai uolls... Lama sangatttt tertangguh entry ni... ahkak busy dik non. Busy macam-macam hal lah. Hari ni baru dapat bukak folde...