Skip to main content

ali sungguh emo!!!!!

ape yang boleh saya cakap...
dia selalu emo tak bertempat!!!!
argggggggggggghhhhhhh..tenssen aku org macm ni...
masalah nye aku tak cakap ngan dia pon...
aku ckp ngan org lain...
uuuuuuwwwwaaaaaa..
salah aku ke...
bende kecik je mamat oooooooiiiiiiii...
ko kalau nak emo2 g balik umah la...
ko ape hal!!!!
nak carik gaduh ngan aku ke????

p/s : sori la uols...
saya geram ni...
benda kecik je..
nak tau ape...
hehhe...saya bukak la web EPL ~ English Premier League tu...
nak tgk2 pas ni Man U lawan ape...
sekali dah bosan bace2 kat web site tu...
saya sembang la ngan ali (bukan nama sebnar)
cakap kat ali...
saya : ali, dalm banyak2 batch pasukan bola ni, yang paling menyerlah sekali man u kan...
yg lain tu macam biasa je...mm..chelsea kaler Biru...liverpool pun kaler tak cantik...
ali : eh ade..arsenal tu..
saya : a'ah ek...

haaa..mase ni la tetiba org tu menyampuk....
huh!! sempatlah bertekak sekejap...
yelah saya cakap..
aku cakap ngan kau ke...
dia terus nak mengamuk2 cakap saya baru nak sokong man u lah ape la...
eh tolong eh....macam la ko tu dah lama hidup sangat...
ingat perfectoooo la sangat...
blah la ko...

kan saya dah emo lagi...
tenanglah wahai hati....
ish ish...

korang pun tau kan batch Man U kaler ape..merah ngan kuning kan..
ofkos la terang dan garang kan...
kalau tgk dalam web tu korang mesti ternampak batch Man U dulu kan...hiks :p

saya tau knape dia emo...
sebab Man U kalahkan Chelsea 3-0...
hahahahahahahahahahha... jom gelak guling2...
ooo..patutla ...ko emo!!!
huhu...

8 comments

Popular posts from this blog

Tips hapuskan ulat gonggok

Salam alaik,

Saudara Abdul Aziz dari Kelantan bertanya bagaimana cara nak kurangkan populasi Ulat Gonggok di rumahnya. Saya rasa mungkin ada sarangnya di tanah berdekatan.

Biar kita kenal dulu makhluk alam yang bernama Ulat Gonggok:
1. Umur Nyawa : 5 tahun ( kalau cukup makan )
2. Jumlah sekali bertelur : 200 hingga 300 butir
3. Banyaknya kaki : dalam 400
4. Bahaya tak : tak berbahaya kecuali kepada yang ada alergi
5. Kumpulan Kehidupan : arthropoda anak beranak ketam ( bukan serangga )
6. Tempat ia paling minat buat sarang : TEMPAT LEMBAB
7. Makanan Utama : DAUN-DAUN dan DAHAN-DAHAN reput
8. Kenapa ia masuk rumah : CARI TEMPAT BERTEDUH jika hujan lebat sangat
9. Boleh ke bersarang kat rumah : Selagi ada makanan dan kelembapan seperti di belakang almari, lubang-lubang tepi sinki dapur, tempat longgokan kertas atau pakaian yang lembab.

Bila kita kenal Ulat Gonggok, kita dah boleh kurangkan jumlahnya:

1. Dalam rumah :
>> cari tempat lembab dan punca lembab. Kalau sebabnya air menitis dari paip…

Tanda-tanda nak bersalin

sumber dari : here

Apakah tanda-tanda hampir bersalin? Tanda-tanda bersalin berbeza bagi kebanyakan wanita.

Bayi turun ke bawah

Perut menjadi ringan sekitar dua minggu sebelum kelahiran kerana kepala bayi sudah pun 'turun' ke dalam kawasan rangka tulang pelvis. Anda mungkin terasa:
sakit di bahagian kelangkang kerana bayi menekan.kerap membuang air kecil semasa ini kerana bayi menekan pundi kencingsakit perut, memulaskerap buang air besarkerap terkentut

Keluar lendir pekat atau keluar darah bercampur lendirLendir pekat seperti gam lekang dari laluan pintu rahim apabila pintu rahim mula menipis.Lendir bercampur darah pula keluar apabila pintu rahim mula membuka. Boleh berlaku beberapa jam atau beberapa hari sebelum bersalin. Segera ke hospital.Sakit belakang
Bayi beralih dan menekan tulang belakang anda.
Untuk mengurangkan sakit belakang anda, posisikan diri anda seperti merangkak (tapi jangan merangkak ke depan!), dan angkat atau tinggikan badan anda ke atas, tunggu kiraan 5 dan re…

Panduan Nak Daftar Anak Ke Tadika MAIWP

MAIWP - Majlis Agama Islam Wilayah Persekutuan
Tadika ni agak famous jugak di kawasan Putrajaya. Selain daripada silibus nya yang islamik, transit sampai petang, yuran bulanannya yang agak mampu bayar jugak menjadi pilihan bagi golongan pertengahan di Putrajaya ni. Yuran murah tu bonus.. :)
Ingat lagi tahun lepas mencarik dan pening nak buat pilihan nak sekolahkan Dani ni. Akhirnya sekolah ni menjadi pilihan bagi aku n husband. Dah isi borang bagai tapi lupa nak hantar. Nama Dani tercicir. Frust menonggeng aku. Then decide nak hantar dia ke sekolah tadika KEMAS kat Ayer Hitam. Dah register bagai. Tengah beli baju sekolah kat Serdang, dapat whatsapp yang Dani dapat sekolah kat Tadika Al-Hidayah MAIWP kat Presint 9.
Alhamdulillah... Sadis kalau diingat2 balik... :) 
Ada aku kisahkan dalam blog ni dulu... http://honeysour00.blogspot.com/2015/01/tadika-islam-maiwp-al-hidayah-presint-9.html
Tahun depan Dani 6 tahun, aku nak continue je dia sekolah kat situ. Habiskan segala-gala yang dia d…