salam maal hijrah 1430H & selamat tahun baru 2009


salam maal hijrah dan selamat tahun baru buat semua yang menyambutnya...
azam tahun baru????
mmm...banyak wish list dalm kepala otak ni...
tapi yg ni jer dulu yg saya nak fokuskan..hehe..
nak kawen..hiks:p ni sudah tentula tahun depan..
pastu nak sah jawatan n nak amik exam KPSL n PTK...
pastu nak naik pangkat cepat...hehehe....
harap2 tercapaila azam saya ni kan...

ok ok saya dah idea nak tulis wishlist saya untuk tahun 2009 ...

~ azam tahun 2009 ~
*******************
1. saya kena kawen gak tahun 2009 ni sebab umo dah 25 tahun
2. hidup bahagia di samping family tersayang
3. nak setlekan kursus induksi umum utk sah jawatan
4. dah sah jawatan, nak amik exam KPSL n PTK ~ utk naik pangkat la tu...
5. tak mo sedih2 n gaduh2 lagi ngan en.ady...bak kate wawa no more drama 'airmata' :p
6. belanja berhemah mengikut keperluan.."owhh mampukah aku"
7. kumpul harta sikit2 nanti jadi la banyak...
8. kawan2 ramai...

******************

syukur alhamdulillah.. azam saya waktu tahun 2008 dah ade yang tercapai...
satunye, dapat keje tetap...yg blh menjamin hidup saya nanti...
dua, hubungan saya n en.ady bertambah kuat dengan ikatan pertunangan pd bulan Feb 2008 yg lalu.
tiga, dapat meningkatkan prestasi kerja yang sangat tinggi ~ ni bukan bodek bos ok...dia yg bagi markah LNPT saya tinggi..LNPT ~ Laporan Penilaian Prestasi Tahunan..
empat, adik saya dapat 8A dlm PMR...penat tau marah2 dia suh baca buku...
lima, tiada lagi org ketiga antara saya n en.ady...syukur...
semuanya berjalan lancar...

SELAMAT TINGGAL 2008 YANG PENUH KENANGAN............
Post a Comment

Girl's Trip : Pulau Perhentian Part 1

Hai hai hai uolls... Lama sangatttt tertangguh entry ni... ahkak busy dik non. Busy macam-macam hal lah. Hari ni baru dapat bukak folde...