puding telur lagi


mamat ni kalau balik kampung inilah kejer nya...
tak sah kaau tak buat faveret puding dia tu...
nasibla ko pandai buat dik...
tak lah susahkan along..hahaha...
tapi tu pon kan..sebok msg2 saya nak tanya balik aper2..
luperlah tu..
maser dia buat ni saya tgh beraya kat umah mak we...
senang ajer buat puding ni...
rasernya semua tau kan..
hahaha..
adik saya yg laki ni pon tau buat..
takkan uols tak tau..kehkehkehkeh...
apsal gmbar ni terbalik pulak ek...
taraaa..nilah dia..
anep buat dua bancuhan lagi puding tu..
sebab dia nak bawak balik KL...
kawan2 dia kater sedap...
eleh..kembang lah tu...hiks :p
Post a Comment

Girl's Trip : Pulau Perhentian Part 1

Hai hai hai uolls... Lama sangatttt tertangguh entry ni... ahkak busy dik non. Busy macam-macam hal lah. Hari ni baru dapat bukak folde...