jalan2 santai2

ari ahad tu plan awal nak g tgk movie citer histeria tapi dah terlambat...
last kitorang g jalan2 kat klang parade ngan main bowling...
hah!! ijai buat aper tu..hahahah..jgn marah yer jai...
sila abaikan umah ucu saya yg agak bersepah sket tu ek...:p
ni kat klang parade...
kat cni tak happening sangat la..
best lagi summit usj..
tu dia bowling nye..
ijai tak sabar2 dah...maklumla first time main..
tapi kna tgu turn, tgk tu ramai gile orang kan...
Post a Comment

Girl's Trip : Pulau Perhentian Part 1

Hai hai hai uolls... Lama sangatttt tertangguh entry ni... ahkak busy dik non. Busy macam-macam hal lah. Hari ni baru dapat bukak folde...