sape nk adiah?

saper nak adiah...???
best wooo...
kain ela dari Dubai....
uols g la kat blog ni...
klik sini ek...

pastu kalau uols menang tu jgn luper mention nama saya sekali tau...
kiranya saya dapat saguhati ajerla...
uols la yg dapat kain ela dubai tu...
hiks :p

UPDATED!!!...
ni komen dari tuan punter blog yg nk kasik adiah ni...
rupanya saya salah info la..
maaf yer kak yati...

"salam .. alamak .. ehmm, sorry sket ye .. ada sket silap laa pasal entry nieh .. pemenang quiz pertama je yg bakal terima hadiah kain ela .. pemenang lain hadiahnya masih lagi misteri gitu ..

pemenang utk follower nombor xx & xx pun akan terima hadiah tapi hadiahnya bukan kain ela .. kalau pemenang xx & xx nieh ada mention nama sesiapa, baru blogger yg dimention namanya dpt hadiah sampingan .. harap tak salah fakta ye .. takut plak nanti org kata kita penipu .... huhuhu .."

ENTRY INI ADALAH STICKY MODE!!!
ENTRY BARU DI BAWAH ENTRY INI OKEEYYY...
Post a Comment

Girl's Trip : Pulau Perhentian Part 1

Hai hai hai uolls... Lama sangatttt tertangguh entry ni... ahkak busy dik non. Busy macam-macam hal lah. Hari ni baru dapat bukak folde...