Skip to main content

Posts

Showing posts from April, 2013

Bos belanja

Citer dah basi. Tapi dah save draft, aku kuarkan je le..:) Makan-makan ni sempena ex-bos nak naik pangkat. Bukan senang dia nak belanja tau. Haha Tapi appreciate lah sebab dia nak keluar pindah tempat lain, tetap tak lupa anak-anak buah dia. hiks. Aku bab makan, no hal. 
Semoga berjaya di tempat baru ye bos.. Gud luck! Terima kasih di atas segala ilmu-ilmu yang diberikan.

♥ mama Muhammad Dani Emir & Nur Izzara Dania ♥

Saya sayang Tun Mahathir!

Saya sayang Tun Mahathir!

Sorry, politik sket kali ni..

Jom baca..

WAJIB Baca..! Tun Dr M "Saya Datang Sebab Saya Tak Mahu Putrajaya Jatuh Kepada Orang Yang Tak Sepatutnya..." Saya diberitahu Husam datang ke sini untuk bertanding. Semalam Nik Aziz datang ke sini. Saya sedih mereka yang dianggap ulama kerap berbohong....!
Husam ini dihantar ke sini kerana percaya saya akan bertanding di Putrajaya. Semua orang tahu saya sudah bersara. Saya tidak mahu bertanding. Seluruh dunia tahu saya tidak berniat untuk bertanding.
Ini alasan untuk Husam bertanding di sini. Ini satu lagi penipuan yang datang daripada mulut orang bergelar ulama, mulut berbohong. Kononnya PAS itu Islam, Islam itu PAS... Maka tempat tak ada PAS tidak adalah Islam. Apakah 1.6 bilion orang Islam sudah tidak Islam...? Sudah jadi kafir...?
Niat Nik Aziz kafirkan semua orang Islam supaya dia seorang Islam. Ini sikap bongkak. Apa hak dia nak kafirkan orang UMNO..? Tanpa usul periksa dia dengan mudah menuduh orang…

Kurus dengan Shaklee!!

Untuk yang underbudget, boleh cuba set ni..

Pm for details..:)
________________________________ Ana Lyana Shaklee Independent Distributor [ ID : 894161 ] Hp | 0133396435 / 0182244135 anacomey_84@yahoo.com FB Page : Dani Dania Store


♥ mama Muhammad Dani Emir & Nur Izzara Dania ♥

B Complex sangat bagus kepada yang nak kuruskan badan

Hai readers.. haha budget mcm ramai je readers..:) takpe, berangan tu indah.

Just nak share pengalaman sendiri dengan B complex ni..

Rata-rata aku baca testimoni pasal vitamin b ni, memang sama dengan apa yang aku rasa.

Dengan B Complex :
- hati aku lebih tenang dalam mengatasi masalah. Masalah anak-anak je pun. Lebih cool down dengan kerenah anak-anak. Sekarang anak-anak tengah membesar, memang banyak pancaroba nye.. haishhh, pening kepala mak. Dengan B complex sebijik sehari, istighfar je banyak2 mengenangkan anak-anak buat sepah rumah, bergaduh bercekau adik beradik, tumpah susu, campak2 makanan dan lagi lagi lagi dan lagi. Aku senyum jelah. Penat tapi geram. Haha. camne tu.

- yang ni best. Vit b ni makan waktu pagi lepas breakfast. rasa energetic dia lain macam. bagi aku lah. Haha.. bersemangat!

- bila bersemangat, glukos dalam badan akan jadi tenaga. makanya lelemak terkumpul tu akan terhakis terhakis dan terhakis. Wahhh, boleh kurus macam ni kan.. Rugi tak cuba..:)

- kepada yan…

Sekitar Majlis Hari Lahir Dani & Zara

First of all, maafkan mama dan papa yer anak-anak, majlis korang ni sebulan selepas baru mama ngan papa berkesempatan nak buat. (ni kalau korang dah besar n terbaca ni..)

Persiapan ala kadar saja. Sebab nak buat majlis pun ala kadar sahaja, Yang penting anak-anak happy dan ingat. Eh, xkan dorang ingat kan bila dah besar. Takpe, gambar ada sebagai bukti. Harus aku cuci gambar bufday ni.

Persiapan ala kadar pun, penat jugak mak nak pikir menu dan sebagainya. Kerja semua untuk buat majlis ni memang Enady letak atas bahu aku semua. Tak kisah pun, sebab aku yang beria nak buat. Aku buat budget, bagi dia tengok, n lulus. Barulah aku order catering, buat itu ini... Nasib lah dapat mak rajin macam aku. Haha..

Citer catering, banner, kek dan sebagainya, entry lainlah aku cerita. Kalau ingat.. hiks. =p

Majlis start seawal pukul 3 petang hingga pukul 6 petang. Tak ramai pun yang aku dapat jemput. Jemputan dalam 30 orang sahaja. Mula-mula risau tak cukup makanan. Aku up lagi untuk 20 orang. Alham…

Cinta Jangan Pergi

Sape tengok citer ni? Aku.

hehe..

Best wooo.. Real giler dorang berlakon sampai setiap inci drama ni masuk menusuk dalam jiwa weyy.. Tak kiralah sape punya watak. paling best dua watak ni lah, Tiz ngan Nadiya Nisa.. Comel betul Nadiya Nisa ni gaduh ngan bopren dia tu, Bil. Pelakon baru kot..

Korang tengok sendiri yeh nanti. Setiap Sabtu dan Ahad je. Kat tv9 kul 8.30 malam.





♥ mama Muhammad Dani Emir & Nur Izzara Dania ♥

Hari minggu

Weekend datang lagi. Seronok tapi xbest. Sebab kete tengah tukar baju. So, patah kaki kami tiga beranak di hari minggu ini..Mujur ada kakyang. Hari sabtu dia datang teman n bawak jalan2. Hari ahad, lepaking saje kt umah. Kakyang dah balik Shah Alam.. Layan bebudak ni main around hall..
Sekian cerita di hari minggu.. bye.

Nutriferon ready stock

Khasiatnya :
Bye bye panadol!  Gantikan dengan Nutriferon.. Baik untuk demam, selsema, batuk.
Rasanya :
Macam makan serbuk labu.. Sedappp..:)

PM me untuk detail dan harga istimewa! :) ________________________________ Ana Lyana Shaklee Independent Distributor [ ID : 894161 ] Hp | 0133396435 / 0182244135 anacomey_84@yahoo.com FB Page : Dani Dania Store

Testimoni #11 : Badan xletih, berpeluh membakar lemak dan gastrik berkurangan

PM me untuk detail dan harga istimewa! :) ________________________________ Ana Lyana Shaklee Independent Distributor [ ID : 894161 ] Hp | 0133396435 / 0182244135 anacomey_84@yahoo.com FB Page : Dani Dania Store

♥ mama Muhammad Dani Emir & Nur Izzara Dania ♥